Bahar: Moramo da budemo izvanredni!

Champions League 18. sep 202320:08 9 komentara
Barak Bahar
FK Crvena zvezda

Opterećena lošim rezultatima u prvenstvu Srbije, Crvena zvezda je stigla na noge prvaku Evrope. Biće vremena za Baharovu analizu kako da se ekipa izdigne u domaćim okvirima, sada je zadatak da se pruži što bolji otpor moćnom Mančester sitiju na startu Lige šampiona.

Smrkunto Baharovo lice pri ulasku u konferencijsku salu „Etihad“ stadiona ne bi trebalo povezivati sa razočaranjem i neraspoloženjem, retko kada ćete videti da se smeje pred medijima. U obraćanju navijačima iz Mančestera, pokazao je odlučnost da se situcija u timu popravi.

„Nismo imali mnogo vremena za pripremu. Sledeći zadatak je duel sa Mančester sitijem, znamo koliko su jaki. Trebalo bi da pokažemo našu snagu, verujem u svoj tim“, istakao je Bahar.

Na najnezgodnijem mestu, u domu šampiona Evrope protiv ofanzivno ubitačne ekipe, Bahar će morati da pokuša da sanira probleme u odbrani.

„Neću mnogo mEnjati način igre. Izvešću najbolji tim kojim raspolažem. Moramo da podignemo naš nivo igre. Bitno je da imamo dobar dan, potrebna nam je i sreća.“

Nije Bahar želeo direktno da odgovori da li će se novi štoper Điga naći među starterima:

„Videćete sutra ko će igrati. Điga ma dosta samopuzdanja, ali sačekajte da vidite da li će igrati.“

Pep Gvardiola je da je Bahar hrabar trener i da očekuje da Zvezda igra na taj način u Mančesteru. Hoće li?

– Lepo je čuti da je Pep Gavrdiola tako nešto rekao za mene. Moramo da opravdamo to na terenu, igramo izvanredno. Posle utakmice hoću da kažem sebi da smo igrali hrabro i pametno.

Bonus video