Bahar prelomio: Bez Olajinke i Krasoa, Šerif u špicu

Champions League 19. sep 202316:28 16 komentara
Zvezda
FK Crvena zvezda

Prvi su stigli letos u Crvenu zvezdu i u klubu su se ponosili što su ih angažovali bez obeštećenja, ali će Piter Olajinka i Žan-Filip Kraso premijernu utakmicu u Ligi šampiona dočekati na klupi. Trener Barak Bahar prelomio je da u špicu večeras na "Etihadu" bude Šerif Endiaje.

Drugog špica protiv Mančester sitija „glumiće“ Osman Bukari, najbrži u ekipi dobiće ofanzivniju ulogu nego inače, bez mnogo odbrambenih zadataka.

SK u Mančesteru

Bilo je nagoveštaja, a sada je i definitivno jasno da će Zvezda večeras na „Etihadu“ igrati sa Naserom Đigom u odbrani. Biće to debi za crveno-bele reprezentativca Burkine Faso, a osim njege štoperski triling činiće kapiten Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Na levoj strani šansu će dobiti Stefan Mitrović, a na desnoj će se za Žeremija Dokua spremati posebna taktika. Bahar je uigravao čak i varijantu da na bok postavi Srđana Mijailovića, a ostaje da se vidi da li će ostati dosledan toj varijanti ili će tu biti Miloš Degenek.

Crvena zvezda će na „Etihadu“ igrati u formaciji 3-5-2 i sastavu: Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Mijailović (Degenek), Hvang, Stamenić, Ivanić, Mitrović – Bukari, Endiaje.

Bonus video