Klop: Imamo 2 gola prednosti, to je bolje nego pre utakmice

Jirgen Klop
Reuters/Phil Noble

U svom stilu Jirgen Klop je govorio nakon prve utakmice polufinala Lige šampiona u kojoj je njegov Liverpul savladao Viljareal - Nemac je zadovoljan, ali posebno ističe da nije još gotovo.

„Bilo je jasno da moramo samo da nastavimo sa onim što smo radili. Čim su se pojavljivali momenti u kojima se Viljareal oslobađao pritiska i na kratko, odmah su bili pretnja. Najvećim delom smo se sa time nosili veoma dobro. Mislim da smo odigrali prilično dobru utakmicu“, rekao je posle meča Jirgen Klop.

Liverpul - Viljareal

„Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, mislim da smo sve radili kako treba, noge su nas slušale i znali smo da samo treba tako da nastavimo. Da ostanemo pozitivni i koncentrisani. Za sada, sve kako treba. Ali, čeka nas i put u Španiju i pokušaćemo da dođemo do finala. Videćemo. Moraćemo da budemo 100 odsto spremni, fokusirani i u pravom raspoloženju za taj revanš. Imamo dva gola prednosti i to je dobro, bolje nego pre 90 minuta, pre početka utakmice, ali nismo prošli dalje. Ako nas pobede rezultatom koji ih vodi u finale, zaslužili su, ako ne onda smo mi zaslužili“, dodao je Nemac.

Sadio Mane izjednačio sada sa Didijeom Drogbom deli prvo mesto po broju golova koje je neki afrički igrač postigao u nokaut fazi Lige šampiona (14), a sasvim logično njegovim učinkom zadovoljan je i Klop.

„Ide mu veoma dobro. Volim kada on igra centralno, ali on može da igra i po levoj strani, čak i na levom krilu. Takođe volim i kada Diogo (Žota) igra centralno u napadu, kada tu igra Bobi (Roberto Firmino), ne treba da se držimo određene formacije kao pravila“, zaključio je menadžer Liverpula.

Viljareal i Liverpul revanš će odigrati 3. maja.

Komentari (0)

Vidi sve komentare