Spremi se za Evropu, osvoji dres Zvezde u nagradnoj igri SK!

Aleksandar Katai
FK Crvena zvezda

Samo dva dana ostala su do prve evropske utakmice fudbalera Crvene zvezde, koji u sredu dočekuju Pjunik, a Sport Klub nastavlja sa nagradnom igrom u kojoj deli dresove ’crveno-belih’.

Da i vi budete deo tog spektakla, treba da osvojite dres i da kupite ulaznicu za meč na Marakani, a na stadion zove i Aleksandar Katai.

„Svaki put je poseban osećaj pred evropske utakmice, iako sam ih odigrao mnogo u dresu Crvene zvezde. Međutim, one sa sobom nose težinu, ali i pozitivan naboj, jer tad smo svesni da će tribine stadiona da budu pune, a tako najviše volimo da igramo. Pozvao bih navijače da na evropsku premijeru dođu u Zvezdinim dresovima i da se tako na tribinama napravi atmosfera za pamćenje“, istakao je dribler iz Srbobrana.

Pretposlednjeg dana naše nagradne igre možete da osvojite prošlosezonski dres Crvene zvezde ako pokažete znanje, ali i kreativnost. Nagradna pitanja za ponedeljak možete da pronađete na našoj Fejsbuk stranici, a vaše odgovore očekujemo do 20 časova. Dobitnika ćemo proglasiti narednog dana, u istom postu.

Pravila nagradne igre „Osvoji Zvezdin dres“ možete da pronađete na ovom linku.

Komentari

Vaš komentar