Pioli: Pokušaćemo da uradimo velike stvari

AC Milan Stefano Pioli
REUTERS/Daniele Mascolo

Trener Milana Stefano Pioli sa puno entuzijazma je pozdravio težak žreb u Ligi šampiona, jer će njegova ekipa igrati u B grupi sa Atletikom iz Madrida, Liverpulom i Portom.

„To je inspirativna i prilično teška grupa, ali mi smo Milan i logično je da nas ime obavezuje da u svako takmičenje ulazimo sa najvišim ambicijama. U grupi smo sa klubovima, sa kojima smo pisali istoriju, jer ne treba napominjati da su ova četiri kluba u zbiru osvojili 15 trofeja pobednika Lige šampiona. Očekivalo smo ovako nešto, jer je reč o Ligi šampiona i ne možemo da dočekamo početak takmičenja. Pokušaćemo da uradimo neke velike stvari“, rekao je Pioli za ANSA.

Povezane vesti

Počasni potpredsednik kluba Franko Barezi, koji je prisustvovao ceremoniji žreba, izneo je svoje mišljenje pošto je saznao imena Milanovih rivala.

„Znali smo da ćemo imati težak žreb, jer smo bili u četvrtom šeširu. Baš je jaka grupa, ali smatram da Milan nikada ne sme da zaboravi svoju istoriju. Ponovo smo u Ligi šampiona i igraćemo utakmice sa ogromnim entuzijazmom. Grupa je strašna, ali treba da uživamo u ovom trenutku. Igrači i stručni štab moraće dobro da se pomuče. Atletiko je uvek teško pobediti, Porto je čvrst, a Liverpul jak i poseduje ogroman kvalitet. Za mnoge naše igrače, ovo će biti prvo učešće u Ligi šampiona. Imamo mlad tim, koji je porastao u poslednjih nekoliko godina. Milan je pokazao lep i proaktivan fudbal ne treba da gubimo naša ubeđenja“, rekao je legenda „rosonera“ u izjavi za „Skaj Sport Italija“.

Komentari (0)

Vidi sve komentare