Poketino: Mi igrali, oni davali golove, ali to je fudbal

Champions League 5. maj 20210:09 > 0:17 3 komentara
Manchester City's Kevin De Bruyne with Paris St Germain coach Mauricio Pochettino after the match De Brujne Poketino
REUTERS/Phil Noble

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino smatra da je njegov tim dobro odigrao revanš sa Mančester Sitijem. Žali zbog nedostatka sreće, ali je na kraju čestitao Gvardioli i Građanima na fantastičnoj sezoni i plasmanu u finale.

Liga šampiona

Odigrali smo utakmicu onako kako smo i planirali. Započeli smo zaista dobro, stvarajući šanse i dominirajući protiv Mančester Sitija. To nije nimalo lako. Nema mnogo timova koji mogu da dominiraju protiv njih. Ali to nije bilo dovoljno. Ponekad vam je u fudbalu potrebno i malo sreće. U periodima kad smo bili bolji, oni su nam davali golove. To je fudbal. Ponosam sam na moje igrače, ali na kraju moram da čestitam Mančester Sitiju. Imaju fantastičnu sezonu. Toliko godina su radili da bi stigli do finala. Pepu ide dobro“, rekao je Maurisio Poketino.

Argentinac se osvrnuo i na činjenicu da je njegov tim oba polufinalna meča završio sa igračem manje.

Kad se sve sabere, tokom 180 minuta, mi smo oko 40 ili 45 minuta igrali sa desetoricom. To je bila ogromna prednost za njih. Nismo se predavali, borili smo se, ali… Ponavljam, to je fudbal...

O odsustvu povređenog Embapea:

„To ne može da biti izgovor za poraz. Mi smo tim. Naravno, velika je šteta što nije mogao da pomogne timu, ali taj izgovor ne možemo da koristimo jer je generalno naš tim večeras dobro igrao“, smatra Maurisio Poketino.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare