Skols o Pogbi: Praviće gluposti i sa 35 godina

Ian Walton, Getty Images Sport

Nekadašnji igrač Mančester junajteda i fudbalski trener Pol Skols izjavio je za "BT Sport" da Pol Pogba nije zadovoljio kriterijume na utakmici Lige šampiona protiv Atalante, kao i da će to sigurno uticati na nastavak pregovora o njegovom potencijalnom ostanku na Old Trafordu.

Kristijano Ronaldo je morao da spašava Junajted protiv Atalante u Ligi šampiona kasnim golom za 2:2, a jedna od tema u analizi nakon utakmice bio je i Pol Pogba.

Pogba će uskoro ući u poslednjih šest meseci svog ugovora, a zainteresovani su Real Madrid, Juventus i Pari Sen Žermen. Glavno pitanje je da li Junajted želi da ga zadrži.

„Koliko godina ima Pogba? 28? On je veoma iskusan igrač, ali je jedan od onih igrača koji će i sa 35 praviti gluposti. Uvek će raditi glupe stvari, izvoditi finte i zabavljati ljude pokazujući koliko je vešt. Njegov najveći problem je koncentracija, često odluta tokom utakmice“, rekao je Skols i dodao:

„Pogba je na svom nivou samo kada uz sebe ima sjajne igrače koji mogu da prikriju njegove nedostatke. Kada se setite Juventusa u kome je bio briljantan i iz kojeg smo ga zati i doveli, setite se i da je oko sebe imao Pirla, Kjelinija, Bonućija, Bufona. Imao je i agresivnog trenera. Njemu će takvo okruženje trebati i kada bude imao 35 godina“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare