Tuhel: Nemamo za čime da žalimo, ali zaslužili smo više

Champions League 13. apr 20220:44 3 komentara
Tomas Tuhel
Mike Hewitt/Getty Images

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel rekao je posle eliminacije u četvrtfinalu Lige šamoiona da poraz boli, ali da je njegov tim pokazao kvalitet i zaslužio više od ispadanja, te da je skupo platio greške iz oba meča sa Realom.

„Uvek je teško kada izgubiš, ali ovakve poraze čovek još može i da podnese jer nemamo za čime da žalimo. Igrali smo kako smo želeli da igramo, pokatali smo kvalitet i kakav karakter ima ovaj tim. Zaslužili smo da prođemo dalje, ali jednostavno to nije bilo suđeno danas. Jednostavno, nismo imali sreće“, rekao je posle utakmice Tuhel.

Povezano

„Najvažnije je to kako smo igrali, koliko su igrači pružili na terenu i kako su pokazali koliko smo taktički bili spremni. Pokazali smo veliku disciplinu i želju, na maksimalnom nivou. Za sve su to zaslužni igrači. Nije bilo lako, morali smo da damo golove, da pobedimo. Zaslužili smo polufinale. Nažalost i danas isto – oba gola primili smo zbog svojih grešaka kada smo gradili igru i osvajali loptu. A to je najopasnija situacija – da izgubiš loptu čim je osvojiš, a mi smo to danas uradili dva puta“, dodao je Nemac i zaključio:

„Nemamo za čime da žalimo. Imali smo veliki zaostatak koji je trebalo da nadoknadimo jer smo pravili ogromne greške u prvom meču. Oni su naše greške iskoristili i na to dodali svoj individualni karakter. To im je bilo dovoljno jer smo mi u dva meča napravili mnogo grešaka“.

Komentari (3)

Vidi sve komentare