Giljen za SK: Naravno da nismo odustali od titule

Crna Gora 17. sep 201813:46 > 13:47
FK Sutjeska

Sutjeska nije krenula u odbranu trona u skladu sa očekivanjima. Nikšićani koji su na superioran način osvojili titulu prošle sezone, posle sedam odigranih kola imaju osam bodova manje u odnosu na lidera, OFK Titograd.

Izabranici Nikole Rakojevića doživeli su dva poraza. Oba na svom terenu, od Iskre i Zete. Odigrali su nerešeno sa Mornarom i Lovćenom koji su prošle sezone izborili plasman u elitno društvo.

U minulom kolu, posle velike borbe bodove iz Nikšića je odnela Zeta, kojoj je to bila prva pobeda u sezoni, a ulogu junaka je prigrabio Nikola Krstović. Vremena za tugovanje nema, jer Sutjeska već u sredu igra protiv Grblja, a za vikend je na programu veliki derbi protiv Budućnosti.

Problem smo mi igrači. Uprava i stručni štab vrhunski rade svoj deo posla, ali problem je u nama. Nismo fokusirani, nismo gladni uspeha, kao što smo bili gladni prošle sezone. Ne igramo svaki meč kao da je finale.

Nadam se da će nas poraz od Zete konačno opametiti, da ćemo u nastavku sezone igrati onako kako možemo, znamo i kako se od nas, na kraju krajeva i očekuje”, rekao je kapiten Sutjeske Vladan Giljen za Sport Klub i nastavio:

Naravno da nismo odustali od titule, naproitv. Ima još 29 utakmica do kraja sezone. Sada nas čekaju dva finala. Prvo protiv Grblja, a zatim protiv Budućnosti. Atmosfera u timu ne može biti na vrhunskom nivou, kada rezultati nisu u skladu sa mogućnostima.

Međutim, nismo klonuli duhom i verujem kao i svi u timu da ćemo od Grblja krenuti seriju pozitvnih rezultata i pobeda, kojom ćemo uhvatiti priključak sa ekipama koje se nalaze na čelu tabele i da ćemo do kraja sezone voditi borbu za osvajanje titule. Ako me pitate ko je najveći favorit za osvajanje titule, ja ću vam reći Sutjeska”.