Ivanović za SK: Hoćemo duplu krunu

Crna Gora 10. jun 202014:57 > 14:59
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti sigurnim koracima grabe ka ostvarenju primarnog cilja. U velikom derbiju koji je odigran u nedelju, pobedili su Sutjesku sa 2:0, pa sada imaju 18 bodova više u odnosu na Nikšićane, a do kraja je ostalo deset rundi.

Jasno je da će izabranici Mladena Milinkovića uskoro i matematički obezbediti titulu, a zatim misli usmeriti ka završnici takmičenja u Kupu, koje je na programu odmah po završetku šampionata. Plasman u polufinale su obezbedili Budućnost, Sutjeska, Petrovac i Podgorica.

Ostvarili smo veliku pobedu u velikom derbiju, stekli ogromnu prednost, ali je reč opuštanje zabranjena. Tokom sezone smo svaki meč doživljavali kao finale, tako će biti i do kraja sezone. Jako smo blizu osvajanja titule i izvesno je da ćemo uspeti da ostvarimo primarni cilj, te da titulu koja se trenutno nalazi u Nikšiću preselimo u Podgoricu, ali ni tu ne želimo da stanemo“, naglasio je Igor Ivanović za Sport Klub i nastavio:

Pruža nam se prilika da postanemo prva generacija u istoriji Budućnosti koja je uspela da osvoji duplu krunu. Uradićemo sve što je u našoj moći da iskoristimo priliku koja nam se pruža, da uz kvalitet koji imamo i koji smo prezentovali, osvojimo titulu, a zatim odbranimo i trofej u Kupu koji smo osvojili prošle sezone“.

Budućnost u narednom kolu šampionata Crne Gore, koje je na programu u petak 12. juna, gostoje ekipe Iskre koja se bori za mesto u Evropi i koja se trenutno nalazi na koti tri, sa četiri boda manje u odnosu na Sutjesku i četiri boda više u odnosu na Zetu.