Sutjeska promovisala Radovića, debi protiv Zete

Crna Gora 20. nov 202015:04 > 15:07
Foto: FK Sutjeska

Miljan Radović je zvanično stavio paraf na ugovor sa ekipom Sutjeske, a debi na klupi Nikšićana imaće tokom vikenda protiv Zete.

Miljan je prošao sve mlađe kategorije Sutjeske, a za seniorsku ekipu je debitovao 1993. godine. U dresu Sutjeske proveo je sedam sezona, odigrao preko 250 utakmica i postigao preko 30 golova.

Trenersku karijeru je počeo 2014. godine u ekipi Grblja, koju je doveo do finala Kupa Crne Gore 2017. godine, a u sezoni 2018/2019 je vodio ekipu Persib Bandunga iz Indonezije.

Nakon potpisivanja ugovora, predsednik kluba dr. Ilija Ašanin se pre svega zahvalio Draganu Radojičiću na dosadašnjem radu i uloženoj energiji, bez obzira na to što su izostali rezultati koji su bili očekivani.

Predsednik je poželio dobrodošlicu novom šefu stručnog štaba Miljanu Radoviću:

Očekujem da u narednom periodu sa novim šefom stručnog štaba Sutjeska prikaže ono što se od nje očekuje i da se pozicionira na mesto koje joj zaista pripada. Ne želim puno da pričam, nadam se da će rezultati govoriti u ime svih nas”, zaključio je Ašanin.

Miljan Radović se zahvalio čelnicima kluba na ukazanom poverenju i rekao da mu je velika čast biti trener jednog velikog i organizovanog kluba u kojem je pre svega naučio svoje prve fudbalske korake.

Nadam se da ću zajedno sa igračima, za koje smatram da imaju veliki kvalitet, odgovoriti najvećim zahtevima Sutjeske i ubeđen sam da ćemo ozbiljnim radom i zalaganjem doći do rezultata koji će zadovoljiti upravu kluba, navijače, kao i stručni štab zajedno sa igračima.

Popularni „Profesor” je iskoristio priliku da se zahvali velikom broju navijača koji su ga, kako je naveo, jako lepo dočekali i od kojih je dobijao samo poruke podrške.

Na samom kraju, novi šef stručnog štaba je još jednom naglasio da su se njegove ambicije i ambicije ljudi koji vode klub poklopile na obostrano zadovoljstvo i da će svojim umećem pokušati da doprinese dobrim rezultatima Sutjeske.