Ceklić suspendovan 18 meseci, da li je problem rešen?

Crna Gora 17. apr 202416:07 0 komentara
FSCG

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore izrekla je Zvonku Cekliću, igraču OFK Mladost iz Donje Gorice kaznu od 18 meseci zabranje igranja. Kazna je usledila posle sporne reakcije Ceklića tokom utakmice sa ekipom Dečića u šampionatu Crne Gore.

Ceklić je suspendovan, istraga u vezi sa spornom utakmicom je u toku, a u vazduhu lebdi pitanje – da li je problem rešen? Ostaje utisak da nije!

„Ceklić je suspendovan na godinu i po zbog učešća u neregularnosti utakmice, čime je počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG“, piše u zapisniku Disciplinske komisije FSCG.

„Odluka Disciplinske komisije biće prosleđena nadležnim organima FIFA sa ciljem izricanja zabrane igranja na zvaničnim utakmicama u trajanju od 18 meseci u svim zemljama koje su članice Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Fudbalski savez Crne Gore i Disciplinska komisija sarađuju sa državnim Tužilaštvom, koje vodi postupak vezan za utakmicu OFK Mladost – FK Dečić, pa će u odnosu na buduća saznanja otvoriti disciplinske postupke.

U izrečenu disciplinsku meru zabrane igranja uračunava se vreme provedeno Odlukom o suspenziji od 29.02.2024. godine. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mere zabrana igranja“, stoji u odluci koju je u ime Disciplinske komisije potpisao predsednik Rajko Radulović.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!