Igor Burzanović preuzeo ekipu Zabjela

Crna Gora 12. jun 202416:02 0 komentara
FK Zabjelo

Igor Bruzanović, poznat i pod nadimkom Burza Maradona, koji je zaslužio sjajnim partijama tokom igračke karijere u kojoj je definitvno mogao da uradi i više, odlučio je da se preseli u trenerske vode. Burzanović je imenovan na mesto trenera ekiše Zabjela, koji će se u sezone koja sledi takmičenje u tećem rangu crnogorskog fudbala.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Burzanović je igrao sjajno u dresu Budućnosti, a bio je i kapiten kluba iz glavnog grada Crne Gore. Kao veliko pojačanje stigao je u Crvenu zvezdu, a zatim je karijeru nastavio u Nagoji iz Japana.

Burzanović je u dresu Budućnosti odigrao 122 meča, postigao je 62 gola. Za Zvezdu je odigrao 50 mečeva uz 11 golova, dok je u Nagoji odigrao 62 meča uz 10 golova. Burzanović je osvojio i titulu u Japanu, pod komandom Dragana Stojkovića Piksija.

Povrede su zatim bila ogroman problem Burzanoviću, nastojao je da se vrati na vrhunski nivo, ali nije uspeo u tome.

Ljubitelji fudbala u Crnoj Gori se nadaju i veruju, da bi Burzanović mogao da se vrati na fudbalsku scenu kao trener. Prva stanica je ekipa Zabjela.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!