Hoćete na tribine u Podgorici, može, za 100 evra

Crna Gora 3. jun 202413:27 1 komentar
FSCG

Fudbaleri Mladosti iz Donje Gorice i Otranta iz Ulcinja, odigraće revenaš meč za mesto u elitnom društvu šampionata Crne Gore. Utakmica je na programu 4. juna sa početkom u 20 časova.

Podsećanja radi, prvi meč je dobila ekipa iz Ulcinja na svom terenu sa 1:0. Interesovanje navijača Otranta za utakmicu je veliko, ali očigledno je da neće moći da dođu u velikom broju u glavni grad Crne Gore.

Naime, ulaznica za utakmicu koja sledi neće biti u slobodnoj prodaji, već će kontigent od 90 odsto karata biti podeljen prijateljima kluba iz Donje Gorice članovima i navijačima kluba i učenicima viših razreda OŠ „Vlado Milić“ iz Donje Gorice.

Za preostalih 10 odsto karata će shodno propisima biti omogućena prodaja preko Otranta navijačima tog kluba. U dopisu Otrantu je navedeno da će ulaznice za navijače Ulcinjana biti prodavane po ceni od 100 evra. Za upravu Otranta i za predstavnike Opštine Ulcinj biće obezbeđeno 20 ulaznica.

U drugoj baraž seriji, Jedinstvo iz Bijelog Polja je kao gost pobedili Podgoricu sa 3:1, pa se očekuje da pred svojim navijačima obezbedi mesto u elitnom društvu i za narednu sezone.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare