Novica Eraković na skeneru Partizana

Crna Gora 15. nov 202216:21 4 komentara
FSCG

Novica Eraković je tokom leta, uprkos ponudama koje je imao iz inostanstva, odlučio da ostane u ekipi Sutjeske, a pokazalo se da je doneo odličnu odluku.

Naime, Novica Eraković je bez ikakve sumnje lider tima iz Nikšića, koji je stigao do polufinala Kupa, koji ima bod manje u odnosu na Budućnost, pa mu sledi borba za duplu krunu.

Eraković je u dosadašnjem delu sezone postigao četiri gola, uz četiri asistencija, a odlične partije nisu promakle oku stručnom štabu reprezentacije, pa je Novica Eraković jedini od fudbalera iz šampionata Crne Gore, dobio poziv za prijateljske utakmice koje slede protiv Slovačke i Slovenije.

FSCG

U međuvremenu, interesovanje za Erakovića je pokazao Partizan. Preliminarni razgovori su obavljeni, a podsećanja radi, prvi trener Sutjeske je Nenad Brnović koji je dugo radio u stručnom štabu „crno-belih“.

Glavni konkurent Partizana, kada je angažovanje Erakovića, kome na leto ističe ugovor sa Sutjeskom u pitanju su Vojvodina, Rijeka, Koper….

Utakmica protiv Slovačke i Slovenije biće dobra prilika da Novica ponovo pokaže koliki potencijal i kvalitet poseduje, a nikoga ne treba da iznenadi, ukoliko Eraković uskoro zaduži opremu Partizana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare