Sastanak sa navijačima: Brnović se izvinio porodici Pavličić

Crna Gora 10. maj 202418:04 0 komentara
FSCG

Trener fudbalera Budućnosti, Ivan Brnović, javno se, preko klupskog sajta, izvinio porodici Pavličić na, kako je istakao, neprijatnostima koje je doživela minulih dana.

Brnović je pre desetak dana podneo prijavu policiji u kojoj je opisao deo zastrašivanja i uznemiravanja koje, kako je tvrdio, trpio sedmicama od strane pojedinih navijača. Njegova supruga je, takođe, u posebnoj prijavi opisala da je dobila poziv sa nepoznatog zaštićenog broja, u kojem je „muška osoba grubim glasom saopštila da joj je otela maloletnu kćerku”.

Ona je takođe navela da je jedini motiv za poziv koji je dobila „angažman mog supruga Ivana na čelu stručnog štaba FK Budućnost i izjave da želi da dovede još jednog golmana, a sve iz razloga što je golman Pavličić suspendovan, a po našim saznanjima njegov brat, kojem ime ne znam je jedan od vođa navijačke grupe Varvari”.

Nakon policijskog saopštenja u kojem se navelo da su identifikovana maloletna lica koja su pretila Brnovićevoj suprugi, te sastanka između čelnika kluba i navijača, trener Budućnosti je izjavio sledeće:

„Prvenstveno, kao čovek koji poštuje zakon i odluke nadležnih organa, a imajući u vidu da su pripadnici Centra bezbednosti na osnovu operativnih podataka utvrdili da se, kada je u pitanju lažna otmica moje kćerke, radi o maloletnim licima, a opet imajući u vidu da je u sredstvima javnog informisanja putem medija porodica Pavličić doživela neprijatnosti, jer je moja porodica sumnjala na njih, imam ljudsku potrebu da u moje lično ime i u ime moje porodice uputim izvinjenje porodici Pavličić na neprijatnostima koje je doživela u prethodnom periodu”, poručio je Ivan Brnović.

FSCG

Fudbaleri Budućnosti su uz niz skandala koji prate crnogorski klupski fudbal stigli do finala Kupa u kojem će igrati protiv Jezera iz Plava, dok u šampionatu, Budućnost na tri runde pre kraja, ima tri boda manje i slabiji međusobni skor u odnosu na Dečić.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!