Sutjeska čeka Tivćane, Budućnost čeka Barane

FSCG

Nastavlja se šampionat Crne Gore u fudbalu, posle kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo u kojima su izabranici Miodraga Radulovića kao gosti pobedili Bugarsku sa 1:0, a na svom terenu izgubili od Srbije sa 2:0. Utakmice 27. kola na programu su 1. aprila.

Jedini konkurenti za titulu, Sutjeska i Budućnost, igraju na svom terenu. Sutjeska će ugostiti Arsenal iz Tivta koji se bori za izlazak na evrosku scenu, a Budućnost će ugostiti Mornar iz Bara, koji je nije daleko od evropske scene, ali ni od opasne zone.

FK Arsenal Tivat

Uoči duela koji slede, Sutjeska i Budućnost imaju isti broj bodova, ali Budućnost ima utakmicu manje, s obzirom da je zbog loših vremenskih uslova odložen duel sa Rudarom u Pljevljima.

Zanimljivo će biti i na ostali mečevima. Dečić koji igra sa mnogo oscilacija, ali je i dalje u igri za ponovni plasman u Evropu igraće na svom terenu protiv Jezera iz Plava, a pobeda se nameće kao imperativ za ekipu iz Opštine Tuzi.

FSCG

Petrovac koji se trenutno nalazi na koti tri, koja vodi na evropsku scenu, odmeriće snage sa Iskrom u Danilovgradu. Očekuje se velika borba jer je ekipi iz Danilovgrada svaki bod od kapitalnog značaja kada je reč o borbi za opstanak.

U derbiju začelja, snage će odmeriti Rudar i Jedinstvo iz Bijelog Polja, a prednost domaćeg terena imaće ekipa iz Pljevalja.

Komentari (0)

Vidi sve komentare