Kazne u Prvoj ligi: Radulović 15 meseci van fudbala

Veljko Radulović
Printskrin

Predsednik prvoligaša Zlatibora, Veljko Radulović, narednih 15 meseci neće moći da radi u fudbalu, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u četvrtak.

Prvi čovek doskorašnjeg superligaša, iako pod uslovnom kaznom od marta prošle godine, imao je početkom aprila nemio dijalog sa sudijama, u poluvremenu utakmice sa OFK Bačkom (0:0). Službena lica, na čelu sa arbitrom Goranom Miletićem iz Gornjeg Milanovca, prijavila su incident.

Povezano

#related-news_1

Članovi Disciplinske komisije, predvođeni predsednikom Ivanom Nikolićem, opozvali su uslovnu kaznu o polugodišnjoj zabrani rada, izrekli novu, desetomesečnu suspenziju i sve spakovali u jedinstvenu sankciju od 15 meseci „izgnanstva“ iz fudbala.

Kazna teče od osmog aprila. Predsednik Zlatibora, praktično, neće moći da bude angažovan u najpopularnijem sportu do leta 2023. Ima pravo žalbe drugostepenom organu.

Trener Inđije, Jovan Golić, kažnjen je četiri meča zabrane rada, uslovno na 12 meseci.  Nesportski se ponašao na prvenstvenom meču 31. kola, protiv Mladosti GAT, 16. aprila, u Inđiji. Kazna teče od 21. aprila. Mladi stručnjak, usput, moraće da uplati 60.000 dinara, na račun Fudbalskog saveza Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!