Jedan Ronaldov potez koštao Koka-Kolu četiri milijarde evra

Euro 2020 15. jun 202121:28 20 komentara
Kristijano Ronaldo
UEFA/Handout via REUTERS

Kolika je moć fudbalera pokazalo se nakon samo jednog poteza Kristijana Ronalda na konferenciji za medije pred prvi meč Portugalije na Evropskom prvenstvu.

Kapiten reprezentacije Portugalije, i od utorka uveče rekorder po broju postignutih golova na evropskim prvenstvima, Kristijano Ronaldo u ponedeljak je bio na konferenciji za medije pred duel sa Mađarskom na Evropskom prvenstvu.

Povezano

Čim je seo na svoje mesto Ronaldo je pomerio flašice Koka-Kole koja je jedan od glavnih sponzora za EURO 2020 i zamenio ih flašicama vode.

Uz to je kratko i prokomentarisao:

„Pijte vodu“.

I dok je svima to izgledalo kao simpatičan gest, bord direktora kompanije koja proizvodi osvežavajuća pića hvatao se, sa razlogom, za glavu.

Negativan publicitet koji je kompaniji ovo donelo vidi se najbolje u činjenici da je vrednost kompanije za veoma kratko vreme na berzi opala za čak četiri milijarde evra.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare