Radulović: Litvanci su nam veliki dužnici, idemo na pobedu

Euro 2020 15. nov 202315:34 0 komentara
FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je da će njegov tim ići na pobedu protiv Litvanije i dodao da njegov tim ima minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Crna Gora će sutra u Podgorici dočekati Litvaniju, a u nedelju će gostovati Mađarskoj. Prvo mesto na tabeli grupe G drži Mađarska sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam.

„Sav fokus je na Litvaniji, tek kada se završi ta utakmica razmišljaćemo o Mađarskoj. Litvanci su nam veliki dužnici, dva boda koja smo izgubili tamo su na neki način i promenila tok kvalifikacija. Sutrašnji duel je na neki način utakmica principa – zadužili su nas, dobar su tim, fizički posebno, dobri u tranziciji, ali želimo da im se revanširamo“, istakao je Radulović.

On je najavio da će Crna Gora sutra napasti Litvaniju.

„Igraćemo napadački – veliki broj utakmica igrali smo sa dva špica, tu se jasno vidi naša želja da pobedimo, bez obzira na ime protivnika. Sutra ćemo igrati u formaciji 4-4-2, nemamo šta da krijemo. Možda ćemo ovom objavom olakšati njihovom selektoru, ali u fudbalu danas nema tajni, sve su to nijanse. Bitno je da se nametnemo. Nećemo ići grlom u jagode, ali ova postavka je najava da ćemo igrati napadački, da ćemo sve uraditi da pobedimo – da li ćemo uspeti, videćemo“, otkrio je Radulović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!