„Piksi kao vanzemaljsko biće, poput Maradone u Napulju“

EURO 10. jul 20240:57 21 komentara

Glumac Branislav Trifunović je u emisiji "Sportlajt" EURO specijal, između ostalog, pričao i o nedavnom boravku u Japanu.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Trifunović je boravio u Nagoji u sklopu snimanja filma o selektoru reprezentacije Srbije i pun impresija vratio se iz Azije.

POPULARNO NA PORTALU

Partizan ostao bez velikog pojačanja

Poznato kada Novak igra protiv De Minora

Tata Šarić je ljut: Sine, a da je bio nož?

Novak skratio izjavu za BBC: Imate li vi neka druga pitanja?

„Piksi je tamo zaista neko vanzemaljsko biće. Nije se ništa promenilo od kada je završio igračku karijeru, pa trenersku, on je i dalje božanstvo. I dalje nose njegove dresove, zastave sa njegovim imenom su na tribinama, postoji gejt na stadionu, a u centalnoj ulici u Nagoji su i dalje stope gde na srpskom piše: ‘Hvala Piksi’. Kome god da kažete da ste iz Srbije lepše i bolje gledaju na vas jer znaju da ste iz Piksijeve zemlje. Kome spomenete da ste iz Srbije lice mu se ozari,“ rekao je Trifunović u emisiji na Sport Klubu i nastavio:

„Kada smo se najavili sva vrata Nagoje bila su nam otvorena. Razgovarali smo od predsednika do navijača koji ga još obožavaju. Bio sam u Napulju i video kako se tamo odnose prema Maradoni. Ovo je negde na tom nivou.“

Pored Trifunovića gosti Igora Miklje bili su Dragiša Binić, Mehmed Baždarević, Ignjat iz „Laganog podkasta“, Maja Todić i glumac Milan Marić.

Winnerbet EURO 2024 promo
SK

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare