K. Ronaldo: Znamo da možemo da osvojimo EURO

EURO 12. jun 20240:03 0 komentara
Kristijano Ronaldo (Portugal) Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their third goal International Friendly - Portugal v Ireland
REUTERS/Rodrigo Antunes - Kristijano Ronaldo (Portugal)

Svesni su Portugalci svoje snage uoči EURO 2024. Još kad u timu imaju samouverenog Kristijana Ronalda, onda sve puca od samopouzdanja.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Poraz od Hrvata je zaboravljen. Portugalce ponovo hvata euforija. U tim se vratio Kristijano Ronaldo, a sa nim i eksplozija samopozdanja.

Portugalci su u poslednjoj proveri pobedili Republiku Irsku sa 3:0 uz dva sjajna pogotka ovog fudbalera. Za Kristijana Ronalda nema dileme da li Portugal može do titule u Nemačkoj.

Kristijano Ronaldo je protiv Iraca postigao 129. i 130. gol u dresu Portugala!

„Imamo sve što nam treba, ali ćemo ići ka cilju korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne prestajući da verujemo u uspeh. Trijumf na Evropskom prvenstvu 2016. bio je istorijski i za portugalski i za svetski fudbal. Sada čvrsto stojimo na zemlji, ali mislimo i gledamo visoko, jer znamo da možemo da osvojimo EURO 2024“, poručuje Kristijano Ronaldo.

Reprezentacija Portugala će u Nemačkoj igrati u Grupi F. Prvi protivnik je Češka 18. juna u Lajpcigu. Zatim ih očekuju dueli sa Turskom 22. juna u Dortmundu i protiv Gruzije 26. juna u Gelzenkirhenu.

EURO 2024 startuje u petak 14. juna utakmicom između domaćina Nemačke i Škotske u Minhenu. Finale je 14. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Kristijano Ronaldo (Portugal) Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their third goal International Friendly - Portugal v Ireland
REUTERS/Rodrigo Antunes – Kristijano Ronaldo (Portugal)
Kristijano Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the International Friendly match between Portugal and Republic or Ireland at Estadio Municipal de Aveiro on June 11, 2024 in Aveiro, Portugal. Portugal v Republic of Ireland - International Friendly
(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images) – Kristijano Ronaldo (Portugal)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!