Kakav peh: Povredio se tokom proslave gola, propušta EURO?

EURO 10. jun 202423:23 0 komentara
Poljska Šviderski Karol Swiderski injured after scoring goal during Friendly game between national teams of Poland and Turkey at PGE Narod
Maciej Rogowski via Guliver - Karol Šviderski

Kakav peh za reprezentativca Poljske Karola Sviderskog.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Igrao se 12. minut poslednje pripremne utakmice pred odlazak na EURO 2024 kada je Karol Sviderski na dodavanje Roberta Levandovoskog doveo Poljsku u vođstvo od 1:0 protiv Turske.

Potrčao je od sreće, ali je radost ubrzo zamenila zebnja. Prilikom proslave gola, 27-godišnji fudbaler je izvrnuo skočni zglob. Odmah se uhvatio za glavu i posle nekoliko minuta napustio teren.

Sad ga čeka snimanje zgloba, ali mu preti velika opasnost da će propustiti EURO 2024 zbog povrede.

Da peh bude veći ubrzo se povredio i najbolji fudbaler Poljske Robert Levandovski. Zamenjen je u 33. minutu, ali se pretpostavlja da njegova povreda ipak nije tako ozbiljna kao Sviderskog.

Poljska je u poslednjoj pripremnoj utakmici pobedila u Varšavi selekciju Turske sa 2:1 golom u 90+3. minutu.

Poljaci prvi meč na EURO igraju 16. juna protiv Holandije, koja je večeras bila ubedljiva protiv lslanda (4:0). u istoj Grupi D su još Austrija i Francuska.

Poljska Karol Šviderski WARSZAWA 10.06.2024 PILKA NOZNA FOOTBALL MIEDZYNARODOWY MECZ TOWARZYSKI International Friendly, Länderspiel, Nationalman
Newspix.pl via Guliver – Karol Šviderski

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!