Piksiju nije dovoljno dobar, Murinju je izgleda odličan…

EURO 22. jun 202421:34 44 komentara
Lazar Samardžić
Clive Mason/Getty Images

Dok sa klupe za rezerve prati utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Lazar Samardžić pominje se često u Italiji i to u kontekstu jednog od najtraženijih fudbalera na letnjoj transfer pijaci.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Lacio i Fenerbahče u ovom trenutku pregovaraju sa Udinezeom oko sume za koju bi ofanzivni vezista dobio dozvolu kluba da promeni sredinu, a u pitanju je suma od oko 25 miliona evra.

Navodno, Žoze Murinjo je voljan toliko da plati za usluge koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Nemačke i potom, posle razgovora sa ljudima iz FSS, odlučio da zaigra u dresu Srbije.

SAMARDŽIĆ: KOMBINUJEM NEMAČKU DISCIPLINU I SRPSKU KREATIVNOST

Međutim, do danas, Samardžić je sakupio samo 260 minuta na terenu kod selektora Dragana Stojkovića, od čega samo 46 u takmičarskim mečevima.

Piksi ga je na EURO 2024 uveo devet minuta pre kraja utakmice sa Slovenijom pri rezultatu 0:1 i Samardžiću je i toliko bilo dovoljno da zagolica maštu navijačima Srbije.

Ko zna, možda je baš Samardžić odgovor na aktuelne dileme oko izbora igrača pred utakmicu sa Danskom u kojoj „orlovi“ moraju da pobede da bi izborili plasman u osminu finala, a to nisu uspeli ni sa Sergejom Milinković-Savićem, ni sa Dušanom Tadićem u startnoj postavi.

Winnerbet EURO 2024 promo
SK

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare