Levandovski ne igra protiv Holanđana!

EURO 11. jun 202414:34 3 komentara
Robert Levandovski
GuliverImage/AP Photo/Czarek Sokolowski

Robert Levandovski neće moći da igra prvi meč na Evropskom prvenstvu!

Igrate li fantazi?

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

„Radimo sve što je moguće da se uradi kako bi Robert mogao da igra drugu utakmicu na turniru protiv Austrije“, rekao je u utorak lekar reprezentacije Poljske Jaček Jaroževski.

Levandovski se povredio na prijateljskoj utakmici sa Turskom, a Fudbalski savez Poljske oglasio se saopštenjem lekara nakon obavljenih pregleda.

„U ponedeljak uveče je reprezentacija Poljske igrala prijateljski meč protiv Turske. Donosimo vam uzveštaj lekara naše reprezentacije doktora Jačeka Jaroževskog o stanju igrača koji su doživeli povrede na ovom meču:

Danas smo pregledali trojicu igrača koji su se povredili na meču sa Turskom. Pavel Davidovič je istegao kvadriceps. U slučaju Karola Šviderskog pregledi su pokazali uganuće zgloba bez znajačjnog oštećenja. Nakon tretmana, oba igrala će moći da se vrate punim treninzima za tri do četiri dana.

Robert Levandovski je doživeo povredu zadnjeg butnog mišića (biceps femoris) zbog čega neće moći da igra na prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu. Radimo sve što je u našoj moći da bude spreman za drugi meč“, navodi se u saopštenju lekara Poljske.

Poljska je u Grupi D sa Francuskom, Holandijom i Austrijom. Takmičenje će Poljaci početi 16. juna duelom protiv Holandije, sledi im 21. juna meč protiv Austrije i u poslednjem kolu 25. juna se sastaju sa Francuskom.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare