Loša vest za Hrvate: Vlašić završio EURO

EURO 18. jun 202413:40 1 komentar
Nikola Vlašić
Carlos Rodrigues/Getty Images

Hrvatska je ubedljivo poražena od reprezentacije Španije na otvaranju Evropskog prvenstva i sada im je pobeda protiv Albanije imperativ. Na tom putu če im dodatni problem predstavljati odsustvo Nikole Vlašića.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Hrvatski reprezentativac će morati da napusti kamp Hrvatske zbog povrede mišića i za njega je EURO završen.

Hrvatski napadač je zadobio povredu na treingu, oporavak neće biti moguć do kraja prvenstva, to je potvrdio i selektor Hrvatske, Zlatko Dalić:

„Nikola je uložio mnogo truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Evropskom prvenstvu i zato mi je jako žao zbog povrede mišića koju je pretrpeo. Svesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni deo ove ekipe, kao što je on hteo da bude deo ekipe na velikom takmičenju. Nažalost, dogodila se druga povreda i mogu samo da mu zahvalim na ogromnom trudu i da mu poželim brz oporavak, kao i da se na teren vrati u najboljem izdanju“, rekao je Dalić.

Oglasio se i Nikola Vlašić posle pretrpljene povrede:

„Izuzetno mi je žao zbog činjenice da će me nova povreda odvojiti od toga da pomognem ekipi. Uradio sam sve što je bilo moguće da budem spreman i želeo bih da zahvalim selektoru i stručnom štabu na prilici koju su mi pružili. Verujem u ovaj tim i siguran sam da će uspeti, biću njihov najveći navijač“, rekao je Vlašić.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare