Ministar sporta predao zastavu Srbije „orlovima“

EURO 11. jun 202415:09 5 komentara
FSS

Na dan puta u Nemačku, reprezentativce naše zemlje u Staroj Pazovi posetio je ministar sporta Srbije Zoran Gajić.

Gajić je tom prilikom simbolično predao zastavu naše zemlje selektoru Draganu Stojkoviću i kapitenu Dušanu Tadiću uz želje da obraduju naciju dobrim igrama i rezultatima na Evropskom prvenstvu.

„Zastava u našem narodu tradicionalno ima simboličnu vrednost. Iz svake sportske borbe vraćali smo se kao pobednici, želim i fudbalskoj reprezentaciji da se vrati kao pobednik. To znači da ostanu zdravi, da daju sve od sebe i da odigraju najbolje što mogu u datom trenutku. U tom slučaju, mi ćemo bez obzira na rezultat biti zadovoljni. Pozivam celokupnu fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da navijaju za naše fudbalere na drugačiji način nego što se navija za Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu ili neki drugi klub. Da gledaju samo ono što je lepo, sve ono dobro što rade igrači, selektor i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije. Ako svi budemo zračili pozitivnom energijom, to će se reflektovati i na ekipu. Nemam uopšte dilemu da će igrači pružiti 110 odsto svojih realnih mogućnosti“, rekao je ministar Gajić.

Reprezentacija Srbije predveče kreće u Nemačku, gde će učestvovati na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 14. juna do 14. jula, a „orlovi“ su u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare