Orlići zadovoljni: Ginuli smo 90 minuta (VIDEO)

EURO 30. maj 202411:41 2 komentara

Kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, a nakon uspeha i pobede protiv Austrije svoje utiske izneli su i Veljko i Andrija Maksimović, Mihajlo Cvetković i Igor Bubanja.

„Pokazali smo karakter, dali smo sve od sebe, borili se, ginuli 90 minuta. Na kraju se sve to vratili i pobedili smo i prošli u polufinale“, rekao je posle pobede protiv Austrije Veljko Maksimović.

Evropsko prvenstvo za kadete gledajte samo na Sport Klubu.

„Mnogo mi je značilo, igrao sam i prošle godine Evropsko prvenstvo, ispali smo u četvrtfinalu. Evo godinu dana sam čekao ovaj trenutak, sad smo se plasirali, napravili smo korak više i svima nam mnogo znači“, dodao je mladi fudbaler Srbije.

Nadovezali su se i Andrija Maksimović, Mihajlo Cvetković i Igor Bubanja.

„Utisci su fenomenalni. Ja i Mihajlo Cvetković smo već imali ovo iskustvo, ali nažalost sa (generacijom) ’06 nismo uspeli da se plaisiramo, sada sa ovim momcima jesmo, sad čekamo protivnika, u busu će biti slavlje“, kaže Andrija Maksimović.

Maestralni Ranković odveo Srbiju u polufinale EP (VIDEO)

Moramo da negujemo nove generacije, bolje su od nas

Srbija primila gol u prvom minutu, izjednačila u četvrtom!

Srbija grabi ka polufinalu: Cvetković za 3:1 (VIDEO)

Ovo je njegovo veče: Ranković ponovo savladao Kurca (VIDEO)

„Prvi gol smo primili veoma rano, ali uspeli smo da ostanemo mirni i skoncentrisani. U drugom poluvremenu smo čekali šansu, dočekali smo, postigli smo pogodak… Ne želim da istaknem svoj gol i sebe, već iz defanzive i odbrane…“, rekao je  Mihajlo Cvetković.

„Rekli su nam da smo im mi naneli prvi poraz i da su jedino od nas primili gol na ovom Evropskom prvenstvu. Dali smo sve od sebe, bili smo kompaktni i igrali do kraja kao što znamo“, rekao je Igor Bubanja.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare