Stojković: Odredio sam tim za Englesku

EURO 11. jun 202411:52 34 komentara
Dragan Stojković
Starsport/Srđan Stevanović

Fudbalska reprezentacija Srbije će ovog popodneva odleteti put Nemačke, gde će igrati na Evropskom prvenstvu, a selektor Dragan Stojković se još jednom obratio javnosti pred poslednji trening u Staroj Pazovi.

„Sve teče po planu, ovaj deo priprema je protekao u najboljem redu. Uradili smo ono sto smo mislili, odigrali utakmice bez povreda i niko se ne žali. To me zadovoljava“,  rekao je Stojković. 

On je upitan da prokomentariše rezultate protivnika iz grupne faze – poraz Engleza od Islanda (0:1), pobedu Danaca nad Norveškom (3:1) i remi Slovenije sa Bugarskom (1:1).

„Mislite da se neko bavi varanjem? To samo pokazuje da može da se odigra protiv svake ekipe, stvari se tako nameste. Ljudi komentarišu ovako ili onako. Ne obazirem se previše na protivnika u smislu igre. Napravili smo analizu, pogledali Sloveniju, Dansku i Englesku, da imamo kristalnu sliku“, rekao je Piksi i dodao:

„Nikome nije prijatno da izgubi, nijedan trener ne voli. Kao što ni meni nije bilo drago posle Beča, ali to nas ne remeti jer najbitnije tek dolazi. Nema nikakvog varanja, niti nečeg sto bi bilo slično tome“.

Na kraju je poručio da zna kojih 11 igrača će početi utakmicu protiv Engleske.

„Najbolje da ne znam. To sada nije za priču, ima vremena za taktičke varijante“, zaključio je Stojković.

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje 14. juna, a selekcija Srbije će igrati u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare