Tadić: Držimo se odlično, narod ne pravi euforiju

EURO 11. jun 202413:21 3 komentara
FSS Dušan Tadić
FSS - Dušan Tadić

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je sav fokus reprezentacije trenutno na Engleskoj.

„Raspoloženje je super, kao i obično. Ova grupa, generacija, svi se zajedno držimo, sve je u najboljem redu. Mislim da su bile dosta dobre provere, Austrija me je jako prijatno iznenadila, Švedska je dobra ekipa. Rezultat nije bio toliko bitan, zadovoljan sam proverama“, rekao je Tadić na početku konferencije.

Reprezentacija Srbije predveče kreće u Nemačku, gde će učestvovati na Evropskom prvenstvu, a prvi meč igra 16. juna protiv Engleske.

„Trebalo bi da idemo meč po meč. Engleska nam je najbitniji fokus. Učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, oni su glavni favoriti, ali učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, učinićemo sve da ostvarimo cilj, da prodjemo u narednu rundu EP“.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Tadić je istakao da ne oseća euforiju.

„Mislim da je sad dosta drugačije. Prošli put je bila veća euforija, sa kim god sam pričao, bilo je polufinale minimum. Sada je dobro da nema tolike euforije. Učinićemo sve da prođemo grupu, to možemo da obećamo, sve ćemo da uradimo za dobar rezultat“, zaključio je Tadić.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare