Škotima preselo otvaranje, Nemci siloviti

EURO 14. jun 202417:45 > 21:57 0 komentara
Jeff J Mitchell/Getty Images

Utakmicom između domaćina Nemačke i Škotske u Minhenu (21 čas) počinje 17. EURO, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija. Na njemu posle 24 godine učestvuje i reprezentacija Srbije, a sve najzanimljivije sa ovog takmičenja možete pratiti u našim lajv blogovima.

Oseti pobedu

Domaćin šampionata je, drugi put u istoriji jedna od dve najtrofejnije selekcije – Nemačka. Panceri se smatraju jednim od favorita, a da li te tvrdnje imaju kredibilitet videće se koliko večeras, na samom otvaranju protiv tima koji je uvek oran da se dokazuje proiv ovakvih protivnika Škotske.

POČINJE EURO

Danas počinje EURO, trenutak je za podešavanje Fantasy

Vlahović: Niko nije nepobediv, pa ni Engleska (VIDEO)

„Srbija se ne bavi frustracijama drugih“

navijač Nemačke navijač Nemačke
Carl Recine/Getty Images
navijač Škotske Škotska navijač Škotske Škotska
Clive Mason/Getty Images
navijači Nemačke Nemačka Minhen navijači Nemačke Nemačka Minhen
Clive Mason/Getty Images
Anika Nojer Anika Nojer
Lars Baron/Getty Images
navijač Nemačke navijač Nemačke
Carl Recine/Getty Images
Nemačka Škotska Nemačka Škotska
Lars Baron/Getty Images
navijači Škotske Škotska navijači Škotske Škotska
Shaun Botterill/Getty Images
Nemačka Škotska Nemačka Škotska
Carl Recine/Getty Images

Taj meč se igra u Minhenu, a dva dana kasnije u Gelzenkirhenu svoju EURO odiseju počinje Srbija. Prvi put od kada je samostalna, a posle čak 24 godine posta, reprezentacija koju sa klupe vodi Dragan Stojković Piksi, koji je bio kapiten na tom poslednjem učešću, oprobaće se među najboljim timovima Starog kontinenta. A prvi susret onaj pravi, najpraviji mogući, po mnogima jedan od prva dva favorita za titulu Engleska.

Uz Srbiju i Englesku u Grupi C su još Danska i Slovenija, a treća reprezentacija sa prostora Ex Yu koja učestvuje na šampionatu je Hrvatska. Ekipa koja je na poslednja dva svetska prvenstva dolazila do medalja nalazi se u prilično jakoj grupi sa Španijom, Italijom i Albanijom, ali ako je nešto pokazala ova ekipa pod vođstvom Zlatka Dalića, to je da protiv nje niko nije favorit.

I još mnogo velikih priča čeka i vas i nas u ovih mesec dana. Tu je EURO Snickers Fantasy i prilika da svi mi zablistamo kao treneri. Tu će biti i redovnih javljanja sa lica mesta od strane Dragana Čiče i Branka Spasojevića, i još puno toga.

Tako da zavalite se i uživajte. I pratite live blog Sport Kluba, jer tu ćete videti sve najzanimljivije sa EURO.

Winnerbet EURO 2024 promo
SK

Bonus video

EURO 2024

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!