Matić: Ponovio nam se Partizan

Igor Matić
FK Čukarički

Nikada bliži bodu nije bio Čukarički ove sezone u Ligi Konferencije. Ali Ferencvaroš je posle preokreta u dubokoj nadoknadi došao do pobede. Trener Brđana Igor Matić smatra da je njegov tim oštećen.

povezano

– Vruća je glava posle ovakvog poraza. Šta da se radi, to je fudbal, dešavaju se takve stvari. Ponosan sam na momke kako smo odradili ovu utakmicu. Imali smo par situacija kod 1:0 da rešimo utakmicu. Imao je, naravno, i Ferencvaroš svoje šanse. Ono što smo pripremali smo i realizovali, bili smo hrabri, verovali u sebe, donosili hrabre odluke. Mislim da je golu prethodio čist faul za nas kod naše klupe, odlično sam video tu situaciju. Igračima je baš teško palo ovo, ponovio nam se Partizan, tada u 96, večeras u 98. minutu primamo gol… Ali i to je fudbal, moramo da podignemo glavu, već za tri dana nas očekuje teška utakmica u našoj ligi protiv Radničkog iz Kragujevca u kojoj moramo da pokušamo da ostvarimo pobedu. Čestitao bih ekipi Ferencvaroša i njihovom treneru, a mom prijatelju Dejanu Stankoviću na pobedi – rekao je Matić.

Opšti je utisak da je ovo najbolja utakmica Čukaričkog u Ligi Konferencije ove sezone.

– Mislim da smo i u Budsimpešti odigrali dobru utakmicu, i ovde protiv Fiorentine, imali smo dobrih drugih 45 minuta protiv Genka, ali ako pričamo o nekoj konstantnosti, svih 90, tačnije svih 100 minuta, onda ovo možda jeste najbolje naše izdanje. Ferencvarošu jeste pripalo drugo poluvreme, ali nismo se mi svesno povukli, pritisli su nas, no i tada smo imali svoje šanse.

Bonus video

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare