Stanojević: Došli smo u Prag sa velikim samopouzdanjem

Europa Conference League 16. feb 202221:05 > 21:48 4 komentara
Aleksandar Stanojević FOTO FK Partizan Miroslav Todorovic TRENING-PRAG-16-02-2022-3354-01
FOTO FK Partizan/Miroslav Todorović

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević nada se da će njegovi izabranici već u prvom meču sa Spartom u Pragu napraviti dobar rezultat, koji će im pomoći da u revanšu u Beogradu obezbede plasman u narednu rundu.

Povezane vesti

Partizan u četvrtak u gostuje ekipi Sparte u prvoj rundi nokaut faze Lige konferencije.

„Želimo da u četvrtak predstavimo naš klub u pravom svetlu. Došli smo u najjačem sastavu bez ikakvih problema sa povredama“, kazao je Aleksandar Stanojević na početku konferencije za medje i dodao:

„Igraju se dve utakmice, ali želimo da već u Pragu napravimo pozitivan rezultat pred revanš i da u Beogradu kad je najvažnije probamo da prođemo dalje“.

Pohvalio je trener crveno-belih rivala:

„Sparta ima mladu i poletnu ekipu, koja napada sa dosta igrača, može da vas ugrozi i postigne gol, jednim potezom reše meč. Ali spremni smo za sve situacije koje nas očekuju. Ključni faktor je koncentracija. Vidićemo ko će se kome nametnuti u četvrtak.

Stanojević ističe sjajnu atmosferu u klubu.

„Raspoloženje je odlično, Imamo pozitivne rezultate u prethodnom periodu i u Evropi i u domaćem šampionatu tako da smo došli u Prag sa jednim samopouzdanjem i pozitivnim razmišljanjem.“

Utakmica između Sparte i Partizana igra se u četvrtak od 21.00 čas u Pragu.