Turci stavili golmana reprezentacije Hrvatske na stub srama

Dominik Livaković
Stuart Franklin/Getty Images

Fudbaleri Olimpijakosa su posle velike borbe slavili protiv Fenerbahčea u prvom meču četvrtfinala Lige konferencije rezultatom 3:2. Posle utakmice turski mediji su "razapeli" golmana poražene ekipe Dominika Livakovića.

Iako je pred Dušanom Tadićem i ekipom tek revanš meč u kome i dalje imaju šanse da izbore plasman u polufinale Lige konferencija, turska javnost, predvođena predstavnicima medija je izuzetno nezadovoljna prvom utakmicom i porazom, za koji je direktno okrivila Livakovića.

Reprezentativac Hrvatske je prvi gol primio u 9. minutu kada ga je Kostas Fortunis savladao sa 20-ak metara, a zatim je u 32. isti igrač asistirao Stevanu Jovetiću za 2:0.

Potom je u 57. minutu Čikinjo pogodio za 3:0, ali su Dušan Tadić  i Irfan Čan Kaveči  svojim golovima uspeli da ublaže poraz.

„Livaković je jedan od problema u ekipi jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram da se zapitam kako je moguće da je taj čovek golman u hrvatskoj reprezentaciji“, rekao je novinar Emre Bol.

Njegov kolega Ilker Jagčioglu je istakao da bi bilo koji turski golman bio zamenjen već na poluvremenu.

„Odbrani barem jedan šut“, poručio je Jagčioglu Livakoviću.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!