Milošević: U Kruševcu sam izveo pogrešan sastav

Europa League 14. avg 201914:31 > 14:46
partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Malatijom rekao je da njegov tim očekuje izuzetno težak meč.

„Najvažnije je da nam svi igrači budu zdravi. Za sada se trudimo da osposobimo Bojana Ostojića. Blizu je povratka na teren.  Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu. Pokazali smo da možemo sa njima, dosta stvari će zavisiti od nas“, rekao je Milošević, a potom dodao:

„Fudbaleri Malatije su u Ljubljani pokazali  da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da ići grlom u jagode, ali sigurno će biti ofanzivniji nego u Beogradu. Svesni su moji igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je taj rezultat postignut na našem stadionu samo zahvaljujući odličnoj igri Partizana. Ali ako pomislimo za trenutak da će biti lako – imaćemo veliki problem“.

Milošević je objasnio zašto smatra da je on kriv za rezultat u Kruševcu protiv Napretka.

„Moja greška je što sam izveo tim koji nije bio dobro izbalansiran, pogotovo kada je u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stvari je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav i treba učiti na greškama. Šta ću da uradim po tom pitanju? Za početak, sutra neću da rotiram“.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između fudbalera Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova.