Piksi: Izgubili smo, nismo poraženi, niko to neće gaziti!

FIFA World Cup 5. dec 202215:21 44 komentara
Guliver

Fudbalska reprezentacija Srbije učešće na Svetskom prvenstvu završila je nakon grupne faze, sa jednim osvojenim bodom uz osam primljenih golova. Orlovi su se vratili iz Katara, a dan po povratku selektor Dragan Stojković održao je konferenciju za medije.

„Neko ko je odgovoran čovek, a sebe smatram odgovornim, sazvao sam ovu konferenciju iz dva razloga. Prvi je poštovanje prema medijima, a drugi je javnost. Želim da iz prve ruke čuju sve utiske o našem nastupu u Kataru. Želim da napomenem da sam tačno 20 meseci na mestu selektora. Za to vreme, od tri cilja koja sam sebi postavio, dva cilja i obećanja smo uspeli da ostvarimo. Treći cilj nije ostvaren.

Moj problem smo mi. To je za dublju analizu. Svi su došli iz takmičenja. Očigledno je da smo tamo od 60-65. minuta padali što se tiče svežine u igri. Parametri pokazuju drugačije – trčali smo 117 kilometara, ali nije bilo svežine. Nismo imali vrstu pripremljenosti za ovakav izazov. Zašto sam bio zabrinut i zašto nisam bio kao inače? Sam odlazak za Bahrein dan posle smo imali trening. Sedam ili osam igrača je bilo van stroje, ne mogu da treniraju. To je za mene bio šok. Da ne možete trening u tehničko-taktičkom smislu da odradite. Znao sam da ne valja, da neće biti dobro.

Fudbalska reprezentacija Srbije učešće na Svetskom prvenstvu završila je nakon grupne faze, sa jednim osvojenim bodom uz osam primljenih golova. Orlovi su se vratili iz Katara, a dan po povratku selektor Dragan Stojković održao je konferenciju za medije“.

Sve što je tokom konferencije rekao Stojković, pronaći ćete ispod.

Uživo iz Stare Pazove

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare