Veljković neizvestan za Švajcarce

FIFA World Cup 30. nov 202221:13 6 komentara
Miloš Veljković
FSS

„Orlovi“ kompletiraju redove, ali... Za meč sa Švajcarskom neizvestan je i dalje Miloš Veljković, saznaje Sport klub.

Od izveštača iz Dohe

Srpski defanzivac nije u potpunosti zalečio povredu iz meča sa Kamerunom i nalazi se pod znakom pitanja, za utakmicu odluke sa Švajcarskom.

„Orlovi“ u Kataru

U stručnom štabu „orlova“, opšta je nada – centralni defanzivac biće maksimalno spreman i dobiti mesto među starterima u meču na simpatičnom stadionu „974“.

Ostali kandidati za najbolji tim polako se oporavljaju, podižu nivo spremnosti i skoro je izvesno – naći će se u najužoj konkurenciji.

U prvom redu, Dušan Vlahović, čiji je govor, na konferenciji za medije, jasno stavio do znanja da napokon punim intezitetom korača u susret Švajcarcima.

Dobrim tokom ide i oporavak Strahinje Pavlovića. Skoro je izvesno da će štoper Red bul Salcburga igrati od prvog minuta utakmice sa Švajcarskom, iako povreda, zarađena još u duelu sa Brazilom nije bila bezazlena.

Izostanak defanzivnog tandema, na sreću, nije opcija u ovom trenutku. U očekivanju zelenog svetla doktorskog tima i za Miloša Veljkovića, bio bi to još jedan pozitivan signal i razlog optimizma u taboru „orlova“.

Uz Pavlovića, Veljkovića i Milenkovića, startere iz prve dve utakmice, stručni štab srpskog tima u Kataru, računa još na trojicu štopera – Stefana Mitrovića, Strahinju Erakovića i Srđana Babića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare