Postignut usmeni dogovor: PSŽ i Mesi nastavljaju saradnju

Francuska 21. dec 202220:15 3 komentara
- Predsednik PSŽ Naser Al Kelaifi i Leo Mesi Lionel Messi answers journalists with President Nasser Al Khelaifi during a conference of Paris Saint-Germain at Parc des Princes on August 11, 2021 in Paris, France. Lionel Messi - Presentation at Paris Saint-Germain
(Photo by Sebastien Muylaert/Getty Images) - Predsednik PSŽ Naser Al Kelaifi i Leo Mesi

Ono što je i bilo najavljeno sad dobija potvrdu, istina još uvek ne zvaničnu.

Povezano

Kako javljaju svetski mediji, Pari Sen Žermen je postigao usmeni dogovor sa Lionelom Mesijem da produži ugovor.

Još nema odluke o dužini ugovora i visini plate, ali će se i o tome dogovoriti na na prvom sledećem sastanku. Predsednik kluba Naser Al Kelaifi i prvi operatimac Luis Kampos rade na tome.

Mesijev aktuelni ugovor sa pariskim Svecima važi do kraja sezone 2022/23.

Mediji su prethodnih dana pominjali nekoliko mogućnosti kada je Mesija budućnost u pitanju, pored ostanka u Parizu jedna opcija bila je povratak u Barselonu, druga odlazak u MLS ligu u Bekamov Inter. Međutim, Leo Mesi nikada nije prihvatio predlog iz Majamija niti je pregovarao sa Barselonom. Oba kluba su bila zainteresovana, ali nikakvih pregovora nije bilo.

Leo Mesi je nakon nešto slabije prošle sezone, ove blistao u dresu PSŽ. Pre pauze zbog Mundijala odigrao je 19 utakmica za francuski klub u svim takmičenjima, postigao je 12 golova i upisao 14 asistencija.