Milanović: Loše name iza priče o povredi Ristića

YouTube screenshot

Vest da je fudbaler Jagodine Srđan Ristić proteklog vikenda u duelu prve lige Srbije protiv Kolubare ostao bez jednog bubrega potresla je Srbiju.

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ je optužio čelnike Jagodine da žele da prikriju ovaj događaj, jer 24-godišnji igraču nisu plaćeni socijalno i zdravstveno osiguranje, a nema ni zdravstvenu knjižicu.

Ogladsio se i „prozvani“, predsednik Jagodine Goran Milanović.

Pravi se slučaj od nečega gde ne postoji „slučaj“. Ristiću lično i svima nama u Jagodini dogodilo se nešto što se dešava u jednom od dva miliona slučajeva. To je veoma bolno za samog igrača, ali i za nas. Zatim, medijski se „pakuje“ nešto što niko nije proverio. Srđan je pre 20 dana postao profesionalni igrač Jagodine, i tek bi za nekoliko dana trebalo da se vidi da li mu je u zakonskom roku uplaćena svaka prinadležnost „, rekao je Milanović za „Novosti“.

SK

Predsednik Jagodine ističe da je fudbaler na lečenju u Kragujevcu i da je svakodnevno pod nadzorom lekara sa klinike, ali i klupske lekarske službe.

„Ponavljam, nikome od nas nije prijatno kada znamo da je mlad čovek doživeo ovakvu povredu. Klub o njemu i svim ostalim zaposlenima brine i to vrlo lako može da se proveri. Sve ostalo ne bih komentarisao, jer se iza svega krije izuzetno loša namera“, dodao je Milanović.