Jokanović: Razočarani smo

Fudbal ostalo 16. dec 201721:25 > 21:27
Justin Setterfield, Getty Images Sport

Slaviša Jokanović je bio razočaran nakon poraza koji je sa Fulamom doživeo u duelu sa Sanderlendom.

Ker Robertson/Getty Images

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su prvi put na svom terenu posle godinu dana, a na „Stadionu svetlosti“ je skoro u dan godišnjice bez trijumfa poražen Fulam, srpskog menadžera Slaviše Jokanovića, rezultatom 1:0.

„Razočarani smo. Stvorili smo dovoljno šansi da promenimo ishod ovog duela i bar nešto ‘ponesemo’ kući, ali nismo uspevali da dođemo do realizacije. Za jednu veliku grešku platili smo visoku cenu“, rekao je nakon meča Slaviša Jokanović.

„Želeli smo da prvi stignemo do gola, i mislim da smo to jasno pokazali na terenu. Došli smo po tri boda ali nismo pokazali dovoljno kvaliteta. Igrali smo dobro, uglavnom smo mi kontrolisali meč, ali smo napravili jednu grešku iz koje su oni došli do gola. Mi nismo bili dovoljno koncentrisani kada smo bili u prilici da dođemo do gola“, dodao je Jokanović.

„Ovo nije prvi put da smo kažnjeni za neiskorištene prilike. Ne radi se o tome da li je ovo fer ili ne, imali smo mnogo prilika, ali je na kraju rezultat takav kakav jeste i na nama je da pronađemo rešenje za ovakve mečeve“, zaključio je srpski trener.