Đurić: Osvojićemo i šestu uzastopnu titulu

Fudbal ostalo 20. dec 201216:51 > 20:53

Fudbalski klub Partizan svečanim koktelom u sportskom centru Teleoptik u Zemunu obeležio je kraj uspešne godine i predstavio novi kalendar.

– Ovo je godina koja nam je donela puno uspeha, osvojili smo petu uzastopnu šampionsku titulu, ali nećemo time da se zadovoljimo, želimo i šesti trofej. Ove zime grejemo se na plus šest, u Evropi smo afirmisali mlade igrače, a uspeli smo da preživimo još jednu tešku godinu – rekao je predsednik kluba Dragan Đurić na koktelu u Teleoptiku.

On je istakao da ovakve proslave uspeha postaju tradicionalna stvar za Partizan.

– Pred nama je godina štednje, ali moramo da budemo finansijski stabilni. Pred nama su velika iskušenja koja predstavljaju veliki ispit za sve u klubu, ali uveren sam da ćemo ga položiti i imati novo slavlje, već u maju – rekao je Đurić.

Koktelu u Zemunelu prisustvovali su golmani Vladimir Stojković i Radiša Ilić, veliki broj gostiju, bivših igrača i svima kojim je crno-bela boja u srcu.

Fudbaleri Partizana jesenji deo sezone u Superligi Srbije završli su na prvom mestu na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, dok su u Ligi Evrope zauzeli treće mesto H grupe uz tri remija.

Partizn će prirpeme za prolećni deo sezone početi 14. januara okupljanjem i prozivkom trenera Vladimira Vermezovića u Teleoptiku.

Author: M. M.