Mijailović i Pantić podneli zahtev za raskid ugovora sa Zvezdom!

Fudbaleri Crvene zvezde Srđan Mijailović i Aleksandar Pantić zatražili su od arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije raskid ugovora na štetu kluba, prenosi “Mozzartsport”, čijim su novinarima na “Marakani” potvrdili ovu informaciju.

U Ljutice Bogdana su istakli da će čelnici kluba u narednih pet dana (koliko imaju rok da se izjasne o zahtevu) pokušati da reše nastali problem na drugi način, ali još veću brigu bi mogli da imaju ukoliko se na ovaj korak, a ima indicija da hoće, odluči i napadač Ognjen Mudrinski.

Fudbalerima Crvene zvezde klub duguje toliko da gotovo svaki igrač može da dobije raskid ugovora na štetu kluba, što je pre nekoliko meseci dokazao i vezista Miloš Dimitrijević, koji je bez ikakvih problema dobio odrešene ruke u izboru nove sredine.

Podsetimo, sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović u utorak je rekao da ne strahuje od toga da će bilo koji fudbaler crveno-belih podneti zahtev za raskid ugovora, odgovarajući na pitanje kako će se osećati igrači kada saznaju da je Nigerijac Abiola Dauda isplaćen, a oni ne.

Author: Novosti.rs