VERATI: PSŽ može da eliminiše Čelsi

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati ocenio je danas da njegova ekipa može da eliminiše Čelsi iz Lige šampiona i pored remija na svom stadionu. 
„Mi znamo da smo jaka ekipa, kao i Čelsi. Na gostovanje na Stamford Bridž ćemo ići s namerom da pobedimo. To je jedini rezultat koji nas zanima i koji će nam omogućiti prolaz u narednu fazu. Imamo veliku priliku da načinimo iskorak“, rekao je Verati, a prenosi sajt Lige šampiona. 
Pari Sen Žermen i Čelsi odigrali su sinoć u Parizu na stadionu Park Prinčeva nerešeno 1:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
„Sinoćni meč smo pripremili na dobar način. Želeli smo da čekamo Čelsi na svojoj polovini, da im ne damo prostor, jer znamo kakve napadače imaju, a onda kada dođemo u posed lopte da ih napadnemo svom snagom. Mislim da smo stvorili dosta prilika, ali nismo ih iskoristili“, rekao je Verati. 
„Drago mi je što se ekipa posle primljenog gola vratila u meč, što smo se uzdigli“, dodao je on. 
Trener PSŽ-a Loran Blan rekao je da će njegova ekipa u revanšu morati da „diktira tempo i da se brani inteligentno“. 
„Razgovarao sam sa (Žozeom) Morinjom i pričali smo o našim ciljevima ove sezone. On mi je bez šale rekao da PSŽ ove sezone može da osvoji sve trofeje“, rekao je Blan. 
Revanš utakmica u Londonu između Čelsija i Pari Sen Žermena odigraće se 11. marta. 

Author: Beta