I Jović za Gavrila, na aukciji i dresovi kapitena ‘večitih’

Dres Luke Jovića
Zajedno za život

Nakon Stefana Mitrovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića i Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović i tako zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

Za Gavrila

Luka Jović je za aukciju donirao dva svoja dresa, i to jedan iz vremena dok je nastupao za Real Madrid i još jedan dres u kojem je nastupao za Ajntraht. Oba dresa Jović je potpisao i poslao za aukciju za malog Gavrila kome je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Dres Luke Jovića
Dres Luke Jovića

Oba dresa Luke Jovića biće na aukciji u narednih pet dana, a svi mogu da se priključe licitaciji i tako daju svoj doprinos u borbi za Gavrilovo izlečnje. Dresovi će biti na aukcijama putem sledećih linkova:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/LICNI-DRES-LUKE-JOVICA-IZ-REAL-MADRIDA-ZA-GAVRILA/100646089 

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/LICNI-DRES-LUKE-JOVICA-IZ-AJNTRAHTA-ZA-GAVRILA/100646269 

Takođe, u znaku današnjeg večitog derbija, na aukciji će se naći i dva dresa legendarnih kapitena Crvene zvezde i Partizana.

Donacijom nekadašnjeg igrača jednog od ‘večitih rivala’, na aukciji će se naći i dresovi koje su nosili Nenad Milijaš i Sale Ilić.

Prava poslastica za sve ljubitelje dva najveća srpska kluba, i podsetnik na današnji dan da je fudbal tu da nas spaja i pomogne nam da učinimo velika dela, ovoga puta našu bebu Gavrila!

Dresovi legendarnih kapitena biće na aukciji u narednih pet dana putem sledećeih linkova:

Dres Nenada Milijaša
Zajedno za život

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/LICNI-DRES-NENADA-MILIJASA-IZ-CRVENE-ZVEZDE-ZA-GAVRILA/100646765

Dres Saše Ilića
Zajedno za život

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/LICNI-DRES-SASE-ILICA-IZ-PARTIZANA-ZA-GAVRILA/100646881

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Komentari (0)

Vidi sve komentare