Imao šta da vidi: Piksi u Rimu gledao Lacio-Verona

Fudbal ostalo 12. sep 202210:17 1 komentar
fss

Još samo sedam dana ostalo je do početka priprema i okupljanja reprezentativaca Srbije za poslednje dve utakmice u ovom ciklusu Lige nacija, a selektor nacionalnog tima Dragan Stojković ovog vikenda boravo je u Rimu kako bi na licu mesta ispratio formu svojih reprezentativaca.

Na stadionu „Olimpiko“ gledao je utakmicu 6. kola Serije A  Lacio – Verona (2:0), samim tim i trojicu reprezentativaca Srbije, Sergeja Milinkovića Savića u dresu domaćeg tima, odnosno Darka Lazovića i Ivana Ilića u gostujućoj ekipi. U svečanoj loži „Olimpika” Stojković je imao prijateljske i srdačne razgovore sa uglednim i uvaženim ljudima iz sveta fudbala među kojima su predsednik Lacija Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare.

FSS

Selektor je na putu bio ponovo u društvu pomoćnika Bratislava Živkovića, sa kojim  je nedavno gledao utakmice u Firenci (Fjorentina – Kremoneze) i u Milanu (Milan – Udineze). Uskoro sledi i odlazak u Torino, gde Srbija takođe ima zapažen broj reprezentativaca. U Juventusu Filipa Kostića i Dušana Vlahovića, a u Torinu Sašu Lukića, Vanju Milinkovića Savića i Nemanju Radonjića. 

FSS

Posle utakmice Stojković i Živković su iskoristili vreme kako bi u opuštenoj atmosferi prošetali rimskim ulicama sa zvezdom Lacija Sergejom Milinkovićem Savićem. Kasnije su bili i na večeri, a zbog klupskih obaveza Lazović i Ilić nisu bili u mogućnosti da im se pridruže, jer su po završetku meča morali nazad u Veronu.

fss