Kako izgleda kad ti izmakne 16.000 evra zbog Junajteda?

Fudbal ostalo 22. apr 202413:54 12 komentara

U moru neverovatnih kladioničarskih priča, tiketa koji su "pali" ili "prošli", svakog dana se pojavi nova neobična priča. Utakmica između Koventrija i Mančester junajteda koju ste u nedelju mogli da pratite na Sport Klubu našla se na listi mnogih kladioničara, ali malo ko je mogao da pretpostavi šta će ona doneti.

Vodio je Mančester Junajted 3:0, ali je potom umalo i poražen u regularnom delu utakmice. U produžecima pogodaka nije bilo, a Đavoli bili uspešniji prilikom izvođenja penala 4:2.

Kako izgleda kada za 10 uloženih evra izgubiš 16.000 evra zato što Mančester junajted primi tri gola za 10 minuta – to nam je pokazao dug listić koji kruži društvenim mrežama.

Koji je vaš komentar na izbor utakmica i prognoze?

tiket
SK

Golove za Đavole postigli su Mektominej u 23′, Megvajer u 45+1 i Fernandeš u 58. minutu. Povratak Koventrija je delo Simsa (71. minut), O’Hera (79. minut) i Rajta u petom minutu nadoknade.

Ten Hag je poverenje za izvođenje penala ukazao Kazemiru, Dalou, Eriksenu, Fernandešu i Hojlundu. Svi osim reprezentativca Brazila su i bili uspešni, dok su za Koventri Rajt i Torp bili sigurni, pre promašaja O’Hera i Šifa.

Koventri je jedini veliki trofej u klupskoj istoriji osvojio upravo u FA kupu 1987. godine, a ove sezone ostaje bez finala uprkos herojskom nastupu. Mančester Junajted je najtrofejniji učesnik FA kupa jer se u 14 navrata domogao trofeja, a prati ga Arsenal koji je 12 puta bio šampion.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare