Milojević napustio AEK: Najbolje rešenje za obe strane

Fudbal ostalo 8. okt 202122:04 > 22:19 14 komentara
Vladan Milojevic AEK Athen - FK Velez Mostar
Guliverimage

Nekadašnji trener Crvene zvezde sporazumno je raskinuo ugovor sa grčkim velikanom AEK-om posle samo sedam zvaničnih utakmica i nešto više od tri meseca provedena u klubu iz Atine.

Milojević se od starta suočio sa problemima, nakon što su žuto-crni krajem jula neočekivano eliminisani od mostarskog Veleža na startu kvalifikacija za Ligu konferencije.

AEK je u Mostaru izgubio sa 2:1, zatim u Atini pobedio sa 1:0, ali je Velež bio uspešniji prilikom izvođenja jedanesteraca.

Nisu žuto-crni bili uverljivi ni u šampionu Grčke. Trenutno zauzimaju peto mesto sa dva boda manje od vodećeg PAOK-a. Upravo su u Solunu doživeli jedini poraz u ligi. Na pet utakmica ostvarili su tri pobede i po jedan remi i poraz.

Razgovarao sam sa ljudima iz AEK-a i zajednički smo doneli ovu odluku, za koju smo smatrali da je u interesu obe strane. Zahvaljujem se upravi, stručnom štabu i fudbalerima na saradnji, kao i svim ljudima na podršci. Klubu želim svaki uspeh u budućnosti„, rekao je Vladan Milojević za zvanični sajt kluba.