MLS: Duplo slavlje Njujorčana, goleada u Solt Lejk Sitiju

Kristijan Kaseres
Rich Graessle/Icon Sportswire

Dobro veče za njujorške timove u MLS. Slavili su i Red Buls i Njujork Siti, protiv Montreala i Inter Majamija. Izuzetno efikasno bilo je u Solt Lejk Sitiju.

Red Bulsi bore se grčevito za mesto koje vodi u plej-of i svaki bod i gol im je važan. A možda će na kraju da se kao jedan od najvažnijih vodi upravo ovaj protiv Montreala koji je u prvom minutu nadoknade postigao Fabio i doneo pobedu 1:0. Ovom pobedom Red Bulsi su se popeli na sedmu poziciju Istoka, poslednju koja vodi u plej-of sa 46 bodova, dva više od osmoplasiranog DC Junajteda.

Drugi njujorški tim Njujork Siti slavio je u gostima kod Bekamovog Inter Majamija. Bilo je 3:1, a dvostruki strelac bio je Kasteljanos, dok je treći gol za potvrdu pobede postigao Manjo. Počasni gol za Bekamov Inter delo je Figala. Njujork Siti je treći na Istoku sa 50 bodova, dok je Inter tek 11. sa 38 bodova.

Najviše golova viđeno je u Solt Lejk Sitiju, gde je San Hoze slavio 4:3 i popeo se na deobu sedme pozicije na Zapadu, poslednje koja vodi u plej-of sa Minesotom, pošto obe ekipe imaju po 45 bodova. San Hoze je ostao 10. sa 40 bodova.

Komentari (0)

Vidi sve komentare