Navijači u Teheranu trčali za autobusom da vide Ronalda

Fudbal ostalo 18. sep 202315:52 0 komentara
Kristijano Ronaldo
Club/WANA (West Asia News Agency)/Handout via REUTERS

Stotine ljubitelja fubdlala u Teheranu okupilo se ispred hotela u kome su odseli fudbaleri Al Nasra u nadi da će videti Kristijana Ronalda. Većina njih je do hotela došla trčećei za autobusom u kome su bili igrači saudijskog kluba.

Al Nasr je u ponedeljak doputovao u Teheran gde ih očekuje duel Azijske lige šampiona protiv tamošnjeg Persepolisa. Utakmica će biti odigrana u utorak od 20 sati (Sport Klub 1).

Navijači su se okupili ispred hotela u kome će Al Nasr biti smešten u nadi da će imati priliku da vide portugalskog asa, ali je veliki broj njih pratio i autobus kojim je klub stigao sa aerodroma do hotela.

Al Nasr je taj put prešao pod obezbeđenjem specijalne jedinice policije koja obezbeđuje i državne zvaničnike koji dolaze u Teheran. Njihov zadatak je da spreče bilo kakav kontakt između navijača i igrača saudijskog tima.

Navijači neće moći da gledaju utakmicu na najvećem iranskom stadionu koji ima kapacitet od 90.000 mesta jer je klub kažnjen zbog kontroverznik poruka na Instagramu objavljenih još 2021. godine.

Bonus video