Oglasio se Nemanja Gudelj i objavio fotku brata iz bolnice

Nemanja Gudelj
xRubà nxdexlaxFuentexPà rezx via Guliver

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj oglasio se u nedelju i zahvalio svima koji su pomogli i bili uz njegovog brata Dragišu i porodicu nakon što je 25-godišnji defanzivac kolabirao tokom utakmice Kordoba - Fenarola.

Povezane vesti

Nakon što je Gudelj pao i ostao bez svesti, hitna pomoć je reagovala i prebacila srpskog igrača na intenzivnu negu, gde je proveo celu noć. Srećom, dobro je i uskoro će napustiti bolnicu.

„Želim da se iskreno zahvalim u svoje i ime svoje porodice na ukazanoj brizi i Draginom zdravstvenom stanju.

Život mog brata nastavlja da kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, uz pomoć Los Anđeles de la Noče, kao i doktora Veronika Aroha i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Reina Sofija u Kordobi.

Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da ljubav Draga prema vama bude još veća. PRAVI RATNIK VEĆ STOJI!!! JER KAŽU DA NIKAD NE ODUSTAJE!!!,“ napisao je Nemanja Gudelj na Instagramu

Do kolapsa Gudelja došlo je zbog kardiorespiratornog zastoja, a lekari su već pored terena uspeli da ga reanimiraju.

Sin nekadašnjeg fudbalera Partizana Nebojše Gudelja je pokazao želju da se odmah vrati na teren, ali mu to lekari nisu dozvolili.

Komentari (0)

Vidi sve komentare